Close

Balkongrenovering & fasadrenovering på Stora Essingen

Vi har gjort flera balkongrenoveringar på Stora Essingen och här på bilden ser du en träbalkong i klassiskt elegant utförande.

Begär anbud

Fasadrenoveringen av huset på bilden

Vi har renoverat balkongerna som i detta fall är gjorda i trä. Träbalkongen är en lätt konstruktion och kan vara ett alternativ då betongplatta inte är möjlig.

Fasad- & Balkongrenovering även på Stora Essingen.

Vi har genom åren renoverat flera fasader och balkonger på både Stora och lilla Essingen. Vi jobbar framförallt mot bostadsrättsföreningar och fastighetsbolag och i de stora mer talet av dessa så arbetar vi under ABT-06, alltså Totalentreprenad.

Totalentreprenad är då vi som Entreprenör även står garant för hur fastigheten skall renoveras och för utförandet. Vi sköter då även hela renoveringen med allt från, tak och fönsterbyten till fasadrenoveringen.

Fördelen för dig som kund är att du i all kommunikation bara behöver ha kontakt med en part vad gällande utförande och framtida garantier.

Hur renoverar vi träbalkonger.

Vi går helt enkelt igenom de bärande delarna i samråd med en konstruktör och förstärker sedan och byter ut reglar för att balkongen skall klara de gällande krav som finns.

Konstruktionen görs tät, vanligtvis med bandförteckning/plåt och metalldelar som skall sparas slipas och rostskyddas. Allt för att skapa långsiktig hållfasthet och skydd. 

Familjeföretag

När du blir kund hos oss så jobbar du med ett företag som lever på sitt rykte och engagemang. Vi måste därför alltid anstränga oss lite extra för att leverera ett mycket gott resultat.

Samtidigt är bemötandet och samarbeten under projektets gång centralt. Framförallt för att minska de störande element som uppstår, så att de boende får det så bra som möjligt.

I detta arbete är informationen till de boende central, vi har därför en kundportal där kunden kan få den senast uppdaterade informationen på ett smidigt sätt dygnet runt. Fråga din projektledare om du är intresserad av detta.


Kvalitet

  • Vi är medlemmar i Byggmästarföreningen
  • Vi innehar även kreditbetyget AA vilket står för god kreditvärdighet
  • Vi innehar kompetens enligt PBL, putsklass1 och optiroc certifierade fasadentrepenörer. 
  • Vi har behörighet gällande arbetsmiljöansvar gällande Bas-p och Bas-u.
  • Vi har Betong Klass II-U för platsgjutning
  • Vi har ID06 och hanterar elektronisk-personalliggaren åt er vid behov.
  • Utbildning i StoTherm VarioD

Vill du ha hjälp med något mer

Vi renoverar inte bara fasaden utan kan även hjälpa till med annat som rör utsidan av huset. Så som plåtarbeten, tilläggsisolering eller betongarbeten.

Fasad

Oavsett om ni har en träfasad, putsad fasad så gör vi jobbet. Vi har lösningar och kan ge råd för traditionell tjockputs och modernare tunnputssystem.

Läs mer
Betongarbeten

Har ni en trapp eller balkong som behöver renoveras eller göras om så har vi lång erfarenhet på området.

Läs mer
Fönster- och Plåtarbeten

I samband med en fasadrenoveringen så är det vanligt att man t ex byter fönsterbleck och stuprör vilket vi gärna hjälper er med. Om ni vill byta ut fönster eller bara få de ommålade tar vi med även detta i ett anbud.

Läs mer

Vill du veta mer?

Ring Benny 070-4254631, Johan på 070-4694344 eller Andreas på 0704806099

Offert & Anbud

Har du en konkret förfråga, fyll gärna i vår mall för offertförfrågan. Det är kostnadsfritt

Till mallen