Close

För dig som vill bli leverantör

Här hittar du information för dig som vill bli leverantör i entreprenaden.

Dina tjänster

Vi ställer höga krav på kvalitetet och kostnadseffektivitet. Vi söker löpande nya leverantörer och välkommnar dig att kontakta oss och om du tycker dig uppfylla de krav och önskemål vi har nedan. Oavsett så skadar det inte att skicka ett mail och presentera sig.

För UE inom mur och puts

Vi ställer höga krav på våra underentreprenörer. För att bli underentreprenör till oss inom mur och puts krävs att du är medlem i byggmästarföreningen. Det krävs att du har kapacitet och förmåga att hålla tuffa tidplaner samt har etablerade rutiner kring egenkontroll och arbetsledning. Oavsätt så är du välkommen att maila oss och presentera ditt företag.

UE för tilläggsarbeten

Inom ramen för fasadrenovering innefattas även plåtarbetet, fönsterbyten, målarbeten mm. Här värdesätter vi mindre och flexibla företag som kan åta sig mindre enklare jobb till medelstora jobb. Är det du så är du välkommen att kontakta oss.

Byggställning

Vi har etablerade relationer och söker inte nya ställningsbyggare för närvarande. Men det händer att vi har behov för mindre jobb, så skicka gärna ett mail med intresse och ta gärna med information om er fördelar på mindre jobb.

Vid intresse

Kontakta oss på mail: info@bbmfasad.se

Se till att bifoga kontaktinformation och beskrivning av vad ni är intresserade av för jobb och lite information om er. Bifoga gärna referensjobb.

Vi återkommer i det fall vi har ett jobb som vi behöver utfört som vi tror passar er.


Oavsätt så tackar vi för ditt intresse av oss.