Fasadrenovering Ekerö

Putsade fasader vi kan traditionell puts, åtgärder vid enstegstätade fasad balkonger och andra utvändiga byggnadskomponenter.

Erfarna hantverkare för fasadrenovering på Ekerö

BBM Fasad har lång erfarenhet av fasadrenovering och har ett team av erfarna hantverkare redo att ta sig an fasadrenoveringar på Ekerö. Vi har bred kompetens och kan hantera en mängd olika typer av fasader.

Vi är är certifierade enligt BKMA (tidigare BF9K).

Olika typer av fasader vi renoverar på Ekerö

BBM Fasad har expertis inom renovering av olika typer av fasader på Ekerö. De har särskild erfarenhet av att arbeta med träfasader, tegelfasader och putsfasader, och kan ge råd och vägledning om vilken typ av renovering som är mest lämplig för ditt specifika hus.

Bygglov för fasadrenovering

För att utföra en fasadrenovering kan det krävas ett bygglov. BBM Fasad har god kunskap om de regler och krav som gäller för fasadrenovering och kan hjälpa till med att ansöka om bygglov om det behövs.

Vanliga frågor och svar

 

Hur ofta ska man renovera fasaden?

Hur ofta en fasad behöver renoveras beror på flera faktorer, inklusive vilket material fasaden är gjord av, hur den har skötts och hur den har exponerats för väder och vind. BBM Fasad kan hjälpa till att bedöma när det är dags för en renovering av din fasad.

När är det dags att renovera fasaden?

Det finns flera tecken som kan indikera att det är dags för en fasadrenovering. Dessa kan inkludera sprickor i putsen, färg som börjar flagna eller träpaneler som börjar ruttna. Om du upptäcker något av dessa tecken är det viktigt att agera snabbt för att undvika att problemet blir större.

Vad kostar en fasadrenovering på Ekerö?

Kostnaden för en fasadrenovering varierar beroende på flera faktorer, inklusive fasadens skick och storlek, vilket material som används och vilket arbete som behöver utföras. BBM Fasad erbjuder kostnadsfri offert där de bedömer ditt behov av renovering och ger dig en offert med ett fast pris för arbetet. På så sätt vet du alltid vad du kan förvänta dig när det gäller kostnader för din fasadrenovering på Ekerö.