Balkongrenovering i stockholm

Vi är din partner för balkongrenovering i Stockholm, och tar ett totalt ansvar för varje projekt. Alla våra balkong renoveringstjänster utförs med den höga kvaliteten som kännetecknar ett företag med erfarenhet. Vi har väldigt kunnig personal och alla med en mångårig erfarenhet i branchen. 

Ingen balkong är för stor - Vi utför balkongrenovering i Stockholm

BBM Fasad utför följande tjänster på balkonger av betong:

  • Renoveringar
  • Omgjutningar
  • Utökning
  • Impregnering och ytbehandling
  • Byten och renovering av balkongfronter/räcken
  • Fönsterrenoveringar

Vi har kompetensklass 1-U (K1) för platsgjutning av betong. I AMA tabell ES/1 föreskrivs denna kompetens för alla gjutningar eller reparationer med betong över C25/30. För balkonger krävs en betong som lägst är C28/35. Vill du ha en fackmässigt utförd balkonggjutning så skall du alltid välja en entreprenör med denna kompetens.

De flesta lägenhetshusfasader i Stockholm pryds av balkonger. Balkongen har oftast en väldigt viktig funktion för de boende då den inte sällan fungerar som ett extra rum. Dessvärre är det inte sällan så att just balkongen försummas vad gäller underhåll – trots att det är viktig del av huset både estetiskt för dess utsida samt för dess funktionalitet.

Att underhålla balkongerna som hör till ett lägenhetshus är en del av fastighetsägarens ansvar. Balkongen behöver nämligen besiktigas emellanåt för att det ska vara en säker plats att vistas på oavsett om det är personer som befinner sig på balkongen eller under den. Med andra ord är det oerhört viktigt att det genomförs kontroller som minskar risken för att olyckor skall inträffa. På så sätt har man möjlighet att upptäcka om det finns några skador på balkongen eller i dess konstruktion så att detta kan åtgärdas så snabbt som möjligt.

Vi utför balkongrenoveringar i hela Stockholm, exempelvis Södertälje, Sollentuna, Bromma, Täby, Solna och många fler.

Balkongrenovering eller gjuta om

Våra balkongrenoveringar

Hos oss på BBM Fasadputs har du som fastighetsägare möjlighet att få hjälp med olika typer av balkongrenoveringar av balkonger som är tillverkade i betong. Det finns flera olika typer av balkonger och eventuella skador kan behöva åtgärdas på olika sätt.

Vi erbjuder, förutom övergripande balkongrenoveringar, även omgjutningar, utökning, impregnering och ytbehandling, fönsterrenovering samt byten och renovering av balkongfronter och räcken.

I och med att konstruktionen på balkonger har förändrats genom åren har de olika konstruktionerna också olika styrkor och svagheter som kan behöva åtgärdas. För att upptäcka eventuella skador på din balkong görs som sagt en besiktning och den ska i regel göras vart 5:e år. Detta är för att olyckor ska undvikas.

Beroende på vilket skick en balkong befinner sig i kan den behöva renoveras eller bytas ut helt och hållet. Det är väldigt viktigt att underhålla balkongerna regelbundet för att deras livslängd ska bli så lång som möjligt. Exempelvis syns inte alltid skador på utsidan.

Vi hjälper dig med balkongrenovering

Om du behöver se över och renovera balkonger är du varmt välkommen till oss på BBM Fasadputs så hjälper vi dig! Vi har flera års erfarenhet av just balkongrenovering och vi erbjuder hög kvalitet och 5 års garanti på vårt arbete via BRIM.

Eftersom det inte finns några särskilda lagar eller regler i dagsläget angående nödvändiga balkongbesiktningar är det inte alltid så lätt för dig som fastighetsägare hur du ska gå till väga i processen. Men ett första steg är att kontakta oss via telefon eller e-post. Du kan även skicka en offertförfrågan via formuläret på vår hemsida för att få en hänvisning till vad en balkongrenovering av just din fastighet skulle kosta.

Ta det säkra före det osäkra. Låt göra en besiktning på din fastighet och kontakta oss om fastigheten skulle vara i behov av en eventuell balkongrenovering så hjälper vi dig med att göra dina balkonger både säkra och estetiskt tilltalande igen!

Oavsett om du är privatperson, företag, representerar en bostadsrättsförening (brf) eller äger ett flerfamiljshus, står vi redo att hjälpa till med din balkongrenovering i Stockholm och närliggande områden.

Balkonger vi renoverat eller gjutit om