Close

Vi utför plåtarbeten i Stockholm

Det finns mycket som ska underhållas på en fastighet inom olika områden. I och med detta är det aldrig någon dum idé att låta hantverkare, som vet hur det ska gå till, utföra jobbet. Vi på BBM Fasadputs kan hjälpa er som befinner er i Stockholm med omnejd med olika typer av plåtarbeten. Vår kunniga personal gör allt för att utföra tjänster med hög kvalitet och ett resultat som är professionellt och hållbart.

Det finns nämligen en hel del att tänka på då plåtarbeten utförs för att det ska bli ett bra resultat – Vi strävar efter att göra dig som kund så nöjd som möjligt med vårt arbete oavsett vilken typ av plåtarbete det rör sig om.

Olika plåtar

Det finns som sagt olika typer av plåtarbeten och därmed också olika nischer. Du kan bland annat välja olika plåtar för olika tak. Många fastigheter byggs till exempel med rostfri plåt som tak och anledningen till detta är för att denna typ av tak har en relativt lång livslängd samt att det är mer eller mindre underhållsfritt.

Visserligen kan en del plåttak tappa färgen allt eftersom men det är inte så konstigt med tanke på att vädret och klimatet här i Norden tär på det mesta. Men så småningom behöver alla fastigheter ett nytt och fräscht tak och då står vi på BBM Fasadputs till din tjänst. Genom åren som har gått har plåtsorterna som använts varierat och plåten är inte sällan gjord på blandningar av olika material. Vi försöker alltid komma fram till vilken plåt som passar bäst för olika arbeten.

Vi har den erfarenhet och kunskap som krävs för att utföra olika typer av plåtarbeten beroende på vad det är just du skulle behöva hjälp med inom området. Låt oss göra jobbet så att du kan känna dig trygg med att plåtarbetet blir ordentligt utfört så att du inte behöver oroa dig för eventuella fel i ett senare skede. Vi lämnar nämligen 5 års garanti på de arbeten vi utför.

Offertförfrågan

Det är svårt att säga på rak arm vad ett plåtarbete skulle kosta i och med att det finns flera olika faktorer att ta med i beräkningarna för vad slutsumman blir. Vi erbjuder dig möjligheten att skicka en offertförfrågan där du beskriver det plåtarbete du skulle vilja ha utfört. Därefter kommer vi att ta kontakt med dig.

Behöver du fråga någonting om våra tjänster angående plåtarbeten är du alltid varmt välkommen att kontakta oss. Antingen kan du nå oss via e-post eller också kan du ringa. Vi på BBM Fasadputs ser fram emot ditt samtal.

Fråga om ett anbud – det kostar inget att fråga
Fyll i vår mall!

Till mallen