Fasadputs i Stockholm

Att putsa upp fasaden gör stor skillnad på fastigheten.

Erfarna Hantverkare för fasadputs i Stockholm

BBM Fasadputs är ett företag som specialiserar sig på fasadputsning och erbjuder olika typer av putsarbeten. Våra erfarna hantverkare har lång erfarenhet av fasadputsning och har utfört jobb på allt från privathus till stora kommersiella fastigheter och bostadsrättsföreningar. Vi kan erbjuda olika strukturer och färger att välja mellan, så att du kan skräddarsy din fasadputsning efter dina önskemål.

Vad är fasadputsning?

Fasadputsning är en process där puts appliceras på fasaden på en byggnad för att skydda den mot yttre påverkan såsom väder, vind, smuts och föroreningar. Detta är en viktig del av underhåll av en fastighet och kan också ge en förbättrad estetisk utseende.

Varför behövs fasadputsning?

Fasadputsning är en viktig del av fastighetsunderhåll då det hjälper till att skydda fasaden från skador som kan orsakas av väder och vind. Det kan också förhindra att fukt tränger in i fasaden och orsakar skador på insidan av byggnaden. Utan regelbunden fasadputsning kan fastigheten behöva genomgå kostsamma reparationer senare.

Vad kostar fasadputs?

Priset för fasadputsning kan variera beroende på faktorer som storlek på fastigheten, typ av puts som används och om det finns några befintliga skador som behöver repareras innan putsning. Hos BBM Fasadputs är priset alltid konkurrenskraftigt och vi erbjuder även personliga lösningar beroende på dina specifika behov och önskemål.