Vill du bli leverantör?

Vi välkomnar framförallt mindre företag med vad vi tror är 3-10 anställda och kan alla aspekter kring fasadrenovering. Vi söker löpande nya leverantörer att kontakta oss och om berätta mer om era tjänster. Var medveten att ni måste ha hängavtal med facken för att anlitas åt oss. Vi jobbar långsiktigt med de leverantörer vi har för att säkerställa en god kvalitet på utförda arbeten samt en god arbetsmiljö. 

Dina tjänster

För UE inom mur och puts

Vi ställer höga krav på våra underentreprenörer. För att bli underentreprenör till oss inom mur och puts krävs att du är medlem i byggmästarföreningen. Det krävs att du har kapacitet och förmåga att hålla tuffa tidplaner samt har etablerade rutiner kring egenkontroll och arbetsledning. Oavsätt så är du välkommen att maila oss och presentera ditt företag.

UE för tilläggsarbeten

Inom ramen för fasadrenovering innefattas även plåtarbetet, fönsterbyten, målarbeten mm. Här värdesätter vi mindre och flexibla företag som kan åta sig mindre enklare jobb till medelstora jobb. Är det du så är du välkommen att kontakta oss.

Byggställning

Vi har etablerade relationer och söker inte nya ställningsbyggare för närvarande. Men det händer att vi har behov för mindre jobb, så skicka gärna ett mail med intresse och ta gärna med information om er fördelar på mindre jobb.

Vid intresse

Kontakta oss på mail johan.eriksson@bbmfasad.se eller använd er av formuläret på denna sida.

Se till att bifoga kontaktinformation och beskrivning av vad ni är intresserade av för jobb och lite information om er. Bifoga gärna referensjobb.

Vi återkommer i det fall vi har ett jobb som vi behöver utfört som vi tror passar er.

Oavsett så tackar vi för ditt intresse av oss.

Intresseanmälan