Fönsterrenovering i Stockholm

Då vi utför total- och general entreprenader för utsidan av byggnader byter och renoverar vi fönsterna på din fasad. Vi har mångårig erfarenhet av att leda entreprenader som omfattar renovering eller byten av fönster.

Vi renoverar fönster för BRF och fastighetsbolag

När det kommer till att renovera fönster för bostadsrättsföreningar och fastighetsbolag i Stockholm är det viktigt att anlita ett pålitligt företag som kan utföra arbetet på ett professionellt sätt. BBM Fasad är experter på fönsterrenovering och har lång erfarenhet av att arbeta med olika typer av fastigheter och projekt. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar som passar just er bostadsrättsförening, oavsett om det handlar om mindre renoveringar eller totala fönsterbyten.

Varför välja BBM Fasad?

Kvalitet och kundbemötande i fokus för oss

BBM Fasad strävar alltid efter att leverera högsta kvalitet och sätter kundnöjdhet i fokus. Vi förstår vikten av att erbjuda en personlig och professionell service till våra kunder i Stockholm. Vårt team av erfarna och kunniga fönsterrenoverare är dedikerade till att möta era behov och förväntningar. Vi arbetar med noggrannhet och precision för att säkerställa att varje fönsterrenovering blir en lyckad och hållbar investering för er.

Behöriga & certifierade

För att garantera att fönsterrenoveringen utförs korrekt och enligt branschstandarder är det viktigt att anlita behöriga fönsterrenoverare. BBM Fasad har certifierade och erfarna hantverkare som har kunskapen och kompetensen att utföra fönsterrenoveringar på ett professionellt sätt. Vi följer de senaste riktlinjerna och använder moderna tekniker för att säkerställa att renoveringen blir utförd enligt högsta standard.

BBM Fasad är certifierade enligt lednings- och produktcertifieringssystemet BKMA (tidigare kallat BF9K),

Snabb service

Vi förstår att tid är värdefullt för våra kunder. Därför strävar vi alltid efter att erbjuda snabb service och effektiva lösningar för fönsterrenoveringar i Stockholm. Vi håller tidsplaner och arbetar med noggrannhet för att minimera eventuella störningar och avbrott. Vårt mål är att leverera resultat i tid och på ett professionellt sätt så att ni kan njuta av era renoverade fönster så snart som möjligt.

ROT-avdrag

Som privatperson eller företagare kan du dra nytta av ROT-avdraget när du renoverar dina fönster. Det innebär att du kan få avdrag på arbetskostnaden vilket kan ge betydande kostnadsfördelar. Vi hjälper er gärna med att ta del av förmånerna med ROT-avdraget och guidar er genom processen.

Renovera fönster i Stockholm

I Stockholm är det viktigt att ha fungerande och energieffektiva fönster. Genom att renovera era fönster kan ni öka fastighetens värde och samtidigt minska energiförbrukningen. BBM Fasad erbjuder skräddarsydda lösningar för fönsterrenoveringar som uppfyller både tekniska och estetiska krav. Vi tar hänsyn till ert unika behov och erbjuder långsiktiga och kostnadseffektiva alternativ.

Hur vet man att det är dags för en fönsterrenovering?

Det finns några tecken som kan indikera att det är dags att renovera era fönster. Om ni märker drag, kondens eller läckage runt era fönster är det vanliga indikationer på att fönstren behöver ses över. Spruckna eller trasiga glas, svårigheter att öppna och stänga fönster samt färgavskalning kan också vara tecken på att en renovering behövs. Kontakta oss på BBM Fasad så kan vi göra en bedömning och ge er råd baserat på era specifika behov.

Vad kostar fönsterrenovering i Stockholm?

Priset för en fönsterrenovering kan variera beroende på flera faktorer, inklusive antalet fönster som behöver renoveras, deras skick och vilka specifika åtgärder som krävs. BBM Fasad erbjuder kostnadsfria och icke-bindande offertförfrågningar där vi analyserar era behov och ger er en tydlig uppskattning av kostnaderna. Vi strävar alltid efter att erbjuda konkurrenskraftiga priser utan att kompromissa med kvaliteten på vårt arbete.

Under vilken årstid ska man renovera fönster?

Fönsterrenovering kan utföras året runt, men vissa årstider kan vara mer fördelaktiga än andra. Vanligtvis är vår och sommar populära perioder för fönsterrenoveringar eftersom det är mer lämpligt att arbeta utomhus under mildare väderförhållanden. Det är dock viktigt att planera i förväg och boka i tid då många företag har högre efterfrågan under dessa perioder. BBM Fasad är flexibla och kan anpassa sig till era önskemål för att hitta bästa möjliga tidpunkt för er fönsterrenovering.
Med BBM Fasad kan ni vara trygga med att ni har valt ett pålitligt och professionellt företag för er fönsterrenovering i Stockholm. Vi erbjuder kvalitet, kompetens och en personlig service som sätter er som kund i fokus. Kontakta oss idag för att diskutera era behov och få en kostnadsfri offert.

 

Ljudisolerande fönster

Ett vanligt problem med äldre fönster är att de inte har tillräcklig ljudisolering. Det kan vara störande att ha trafikbuller eller andra ljudkällor som tränger in i hemmet eller arbetsplatsen. Vid fönsterrenovering erbjuder BBM Fasad ljudisolerande alternativ för att förbättra akustiken och skapa en mer behaglig miljö. Vi arbetar med högkvalitativa material och tekniker som minskar ljudinträngning och ger ökad komfort.