Fasadrenovering I Sundbyberg

Vi renoverar balkonger och putsade fasader åt bostadsrättsföreningar och fastighetsbolag.

Utvändig totalentreprenad

Vi hjälper er med den utvändiga renoveringen, ska ni renovera fasaden så kan vi hjälpa er med balkongrenovering, fönsterrenovering eller fönsterbyten. Oavsett vad ni ska göra så har ni oss som en enda part att jobba med. 

Totalentreprenadens enkelhet

När vi är totalentreprenör har du som beställare en leverantör som löser alla dina behov. Du har också en part att vända dit till för eventuella garantiärenden, vilket ger din bostadsrättsförening eller fastighetsbolag är långsiktigt enklare administration.

Det blir även enklare att överblicka kostnaden för projektet då du har en totalsumma för hela projektet.

Byggarbetsmiljön blir även den lättare, om du som beställare tar in flera entreprenörer(sk delad entreprenad) så måste du ha byggarbetsmiljöansvaret.

I en totalentreprenad så har entreprenören ansvar får både metod och utförande(ABT-06).

Generalentreprenad

Om ni redan låtit en projektör/konsult ta fram en arbetsbeskrivning och förslag på metoder så utförs arbeten under en så kallad generalentreprenad(AB04).

I de fall ni anlitar oss eller någon annan under AB04 så gäller att entreprenören har ansvar för utförandet men inte för vald metod. Det ansvaret ligger på den part som tagit fram lösning och/eller arbetsbeskrivningar, oftast ur AMA.

Putsad fasad och balkonger

Primärt så är vi fokuserade på fasad och balkongrenovering, oftast i samband denna typ av renovering tar vi på oss andra typer av arbeten. Så som renovering av fönster, renovering av tak eller annan plåt.

Detta gäller dock inte i de fall man önskar en partner för löpande underhåll över tid.

Det sagt så är du alltid välkommen att ställa din fråga oavsett vad arbetet gäller. Vi gör ju t ex även jobb i källare och putsar, murar och renoverar även i dessa framförallt under vinterhalvåret. Så vi jobbar inte bara utvändigt.