Fasadrenovering Upplands väsby

Putsade fasader vi kan traditionell puts, åtgärder vid enstegstätade fasad balkonger och andra utvändiga byggnadskomponenter.

Erfarna hantverkare för fasadrenovering i Upplands väsby

BBM Fasad har en lång historia av att erbjuda fasadrenovering i Upplands Väsby. Med deras erfarna hantverkare kan du vara säker på att ditt projekt kommer att hanteras med största professionalism och expertis. Vi är certifierade enligt BKMA (fördetta BF9K). Detta certifikat är en garanti för att vi använder de bästa metoderna och materialen i alla våra projekt, och att vi kontinuerligt arbetar med att förbättra våra processer och tekniker för att uppnå de bästa resultaten för våra kunder.

Olika typer av fasader vi renoverar i Upplands Väsby

BBM Fasad har lång erfarenhet av att arbeta med en mängd olika fasadtyper i Upplands Väsby. Vi erbjuder professionell renovering av träfasader, tegelfasader och putsfasader. Oavsett vilken typ av fasad ditt hus har, kan du lita på att BBM Fasad har den kunskap och erfarenhet som krävs för att återställa den till dess ursprungliga skick och förbättra dess livslängd och utseende. Vi arbetar med alla typer av byggnader, inklusive bostadsrättsföreningar, enskilda flerbostadshus, skolor och industribyggnader.

Bygglov för fasadrenovering

För att genomföra en fasadrenovering kan det krävas bygglov. BBM Fasad har omfattande erfarenhet av att navigera i dessa processer och kan hjälpa till med att ansöka om nödvändiga tillstånd. Vi erbjuder rådgivning och stöd genom hela ansökningsprocessen, vilket gör det enklare för dig att få ditt bygglov godkänt och ditt projekt att starta utan onödiga förseningar.

Varför arbeta med oss?

BBM Fasad är ditt självklara val för fasadrenovering i Upplands Väsby. Här är ett par anledningar varför du ska välja oss:

  • Brett tjänsteutbud – Vi erbjuder en omfattande tjänsteportfölj som täcker alla typer av fasadrenoveringar, från trä- och tegelfasader till putsfasader.
  • Högkvalitativa material – Vi använder endast de bästa materialen för att säkerställa att din fasadrenovering håller länge och ser fantastisk ut.
  • Erfarenhet och expertis – Våra skickliga hantverkare har många års erfarenhet och en djup kunskap om olika fasadmaterial och renoveringstekniker.
  • Transparenta priser – Vi erbjuder kostnadsfria offertbesök och ger dig en detaljerad offert med ett fast pris, så att du alltid vet vad du kan förvänta dig.
  • Kundnöjdhet – Vi strävar alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar och leverera resultat som de kan vara stolta över.

Andra tjänster vi utför

Förutom fasadrenovering erbjuder vi även ett brett utbud av andra tjänster för att förbättra och underhålla din fastighet i Upplands Väsby:

  • Fasadmålning – Vi utför professionell fasadmålning som skyddar din byggnad mot väder och vind samtidigt som den förbättrar utseendet.
  • Balkongrenovering – Vi erbjuder omfattande balkongrenoveringar för att säkerställa att dina balkonger är säkra och ser bra ut.
  • Fönsterrenovering – Vi renoverar och underhåller fönster för att förbättra energieffektiviteten och förlänga deras livslängd.
  • Taktvätt och målning – Vi utför taktvätt och målning för att skydda ditt tak och förbättra husets utseende.

Vanliga frågor och svar

Här kommer vanliga frågor vi ofta får från våra kunder.

Hur ofta ska man renovera fasaden?

Hur ofta en fasad behöver renoveras kan variera beroende på en rad faktorer, inklusive vilket material fasaden är gjord av och hur den har utsatts för väder och vind. Generellt sett kan en träfasad behöva underhållas var 5-10 år, medan en tegelfasad kan hålla längre med mindre underhåll. 

Putsfasader kan behöva ses över regelbundet för att förhindra sprickbildning. BBM Fasad kan ge råd om när det är dags för en renovering baserat på deras expertbedömning och inspektion av din fastighet.

När är det dags att renovera fasaden?

Det finns flera tecken som kan indikera att det är dags för en fasadrenovering. Dessa inkluderar sprickor i putsen, färg som börjar flagna, fuktfläckar, eller träpaneler som börjar ruttna. Om du märker något av dessa tecken bör du kontakta en professionell som BBM Fasad för en bedömning.

Att åtgärda problemen tidigt kan förhindra mer omfattande skador och högre kostnader i framtiden.

Vad kostar en fasadrenovering i Upplands Väsby?

Kostnaden för en fasadrenovering kan variera beroende på en rad faktorer, inklusive fasadens skick, storlek och vilket material som används. BBM Fasad erbjuder kostnadsfria offertbesök där vi bedömer ditt behov av renovering och ger dig en detaljerad offert med ett fast pris för arbetet. 

På så sätt vet du alltid vad du kan förvänta dig när det gäller kostnader för din fasadrenovering i Upplands Väsby. Vi strävar efter att erbjuda transparenta och konkurrenskraftiga priser för alla våra tjänster.