Våra murare utför mur och putsarbeten i Stockholm

Om du är i behov av murning och putsning i Stockholmsområdet kan du alltid kontakta oss på BBM Fasadputs om du vill få ett professionellt resultat. Just murning och putsning är någonting som syns mer eller mindre överallt i samhället och för att resultatet ska bli både hållbart och estetiskt tilltalande behövs erfarenhet och utbildning – någonting som vi på BBM Fasadputs erbjuder! Vad som än behöver muras eller putsas åtar vi oss uppdraget och erbjuder tjänster med kvalitet. 

Murning

Det finns flera anledningar till varför du ska välja murning med tegel i dag. En stor fördel i mångas ögon är att en byggnad som har murats sällan behöver underhållas och genom att mura en fasad blir exempelvis ett hus dessutom mer brandsäkert. En annan fördel är att tegel är ett naturligt material med nyttiga värmeegenskaper. Detta innebär att ett hus kommer att vara svalt under årets varma månader medan det kommer att hålla värmen om hösten och vintern. En murad fasad har flera positiva egenskaper så som att den bland annat kommer att föra bort eventuell fukt och därmed minskar det risken för mögel. Och oavsett vilken typ av murningsarbete du behöver hjälp med finns vi redo att hjälpa dig.

Putsning

Vi erbjuder även olika typer putsarbeten då det skulle behövas. För även om det är en fasads yttre och dess färg som möter ögat och ska vara tilltalande så betyder inte det att egenskaperna i fasaden får åsidosättas. Fasaden är ju det som ska stå emot alla typer av väder och vind samtidigt som den ska fungera isolerande. Du kan få hjälp med olika putsarbeten med personliga lösningar så att det blir som du vill ha det. Det finns nämligen olika strukturer och olika färger att välja mellan vid olika putsarbeten. Och oavsett om det är ett privathus eller någon annan typ av byggnad kan du kontakta oss på BBM Fasadputs då det är dags för putsning. Genom att rusta upp fasaden ordentligt kommer du att slippa kostnader för underhåll och du kan njuta av fasaden under flera år framöver.

Offertförfrågan

Oavsett om du skulle vilja anlita oss för murning eller putsning – vi finns här för att hjälpa dig! Och vi arbetar självklart efter dina önskemål och hjälper till i arbetet att hittar rätt lösning för dig. Vi erbjuder även möjligheten att skicka in en offertförfrågan angående den tjänst du önskar anlita för att vi på BBM Fasadputs ska kunna ge en hänvisning till vad kostnaden för arbetet skulle bli. När du har skickat in en offertförfrågan återkommer vi så fort som möjligt.

Har du några andra frågor eller funderingar angående våra tjänster är du alltid varmt välkommen att kontakta oss antingen via e-post eller telefon.