Fasadrenovering i Älvsjö

Vi arbetar med fasadrenoveringar i hela Stor-Stockholm, på senare tid har vi renoverat fasaden på huset i Älvsjö-korset på Johan skyttes väg. 

Fasadrenoveringen av huset på bilden

Vi har renoverat fasaden och balkongplattorna men, vi har inte gjort fönster eller balkongerräcken på detta hus.

Fasadrenovering även i Älvsjö

Vi arbetar framförallt med flerfamiljshus och kommersiella fastigheter varför vi ofta utför fasadrenoveringar i Stockholms innerstad.

Men då många hus som finns utanför innerstan också kräver omvårdnad så jobbar vi även i länets alla kommuner och stadsdelar.

Bilden ovan visar ett hus vi renoverat fasaden på i slutet av 2016 och ligger nära Älvsjö station.

Vi visar just detta hus för att chansen är god att om du bor i Älvsjö kommer att ha vägarna förbi. Har du det så har du möjlighet att själv se det goda resultatet som vi levererar.

Vad är det för typ av renovering

Vi har på detta hus tagit bort lös och bom puts och lagat detta med ny puts som har slätputsas för att smälta in i den befintliga fasaden.

Därefter har vi även målat fasaden med en färgtyp som kallas kalkfärg, kalkfärg är en mycket kapilläröppen(andas) färg vilket är rätt val för de flesta äldre hus som har en tjockputs.

Även om man inte ser det på bilden så har vi även renoverat balkongplattorna på detta hus, balkongplattor som är gjorda i betong.

Långsiktigt underhåll – med ansvar

Vi arbetar normalt sätt under en kontraktsmodell som heter ABT-06, totalentreprenad. Det innebär att du som bostadsrättsförening eller fastighetsbolag, lämnar över ansvaret för vilket typ av renovering som skall göras.

Det betyder att vi står som garant för den metod vi föreslår för just ert hus är rätt. Vi är experterna och tar ansvar för renoveringen så att ni t ex kan lägga tid på det som betyder mer för er, så som estetiska val rörande arbetena. Vi lämnar också garanti enligt ABT-06 vilket är 5 år.

Kvalitet

Vill du ha hjälp med något mer

Vi renoverar inte bara fasaden utan kan även hjälpa till med annat som rör utsidan av huset. Så som plåtarbeten, tilläggsisolering eller betongarbeten.

Fasad

Oavsett om ni har en träfasad, putsad fasad så gör vi jobbet. Vi har lösningar och kan ge råd för traditionell tjockputs och modernare tunnputssystem.

Betongarbeten

Har ni en trapp eller balkong som behöver renoveras eller göras om så har vi lång erfarenhet på området.

Fönster- och Plåtarbeten

I samband med en fasadrenoveringen så är det vanligt att man t ex byter fönsterbleck och stuprör vilket vi gärna hjälper er med. Om ni vill byta ut fönster eller bara få de ommålade tar vi med även detta i ett anbud.